Avís legal

Avís legal

INTRODUCCIÓ:

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’ús d’aquest portal web, entenent per aquest totes les pàgines i els seus continguts, propietat de David García Martínez. La utilització del portal web atorga la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest avís Legal. L’usuari es compromet a llegir atentament aquest avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el nostre portal web, ja que aquest i les seves condicions d’ús recollides en aquest avís Legal poden patir modificacions.

DADES IDENTIFICATIVES:

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació, es reflecteixen les següents dades:

Razó social: David García Martínez 

NIF: 40871435V

Domicili: C. de Prat de la Riba, 32, 08222 Terrassa, Barcelona 

Telèfon: 934104755 Correu electrònic: info@lampista-barcelona.info 

Nom del domini: lampista-barcelona.info

USUÀRIES I USUARIS:

L’accés i ús d’aquest portal, atorga la condició d’USUÀRIA/O, que accepta, des d’aquest accés i ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran d’aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

ÚS DEL PORTAL: 

Proporciona l’accés a diverses informacions sobre la nostra entitat, apartats de contacte, hiperenllaços a xarxes socials, en endavant continguts pertanyents a David García Martínez, o als seus llicenciadors, als quals la usuària o l’usuari pugui tenir accés. La usuària o l’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts, o bé per possibilitar la resposta en relació amb les seves consultes en els apartats de contacte de la present pàgina web, etc. En aquest registre la usuària o l’usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: 

David García Martínez, per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu: imatges, so, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.). Tots els drets reservats. En virtut del disposat en els articles 8 i 32.2, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de David García Martínez. En cap moment, llevat manifestació expressa en contrari, l’accés, navegació o utilització del lloc Web o dels seus continguts atorga a la usuària o a l’usuari dret algun sobre signes distintius inclosos en el mateix. La usuària o l’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de David García Martínez. En el cas que la usuària o l’usuari enviï informació de qualsevol tipus a David García Martínez a través de qualsevol dels canals habilitats per a això dins del nostre portal web, la usuària o l’usuari declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho amb total llibertat, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, industrial, o qualssevol altres drets de terceres persones, i que aquesta informació no té caràcter confidencial ni és perjudicial per a terceres persones.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: 

En aquest Lloc es poden publicar continguts i comentaris aportats per terceres persones. David García Martínez no respon de la veracitat i exactitud dels mateixos, quedant exempt de qualsevol responsabilitat amb els usuaris i amb les usuàries que facin ús d’ells. David García Martínez es reserva el dret de modificar el contingut del Lloc sense avís previ i sense cap tipus de limitació. Així mateix, declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat o continuïtat d’aquest lloc i dels serveis que s’ofereixen en ell. Tampoc podem garantir l’absència de virus ni d’altres elements en la Web que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic. David García Martínez declina qualsevol responsabilitat pels serveis i informació que es presti en altres llocs enllaçats amb aquest, ja que no controla ni exerceix cap tipus de supervisió en Llocs Webs de terceres persones. Aconsellem a les usuàries i als usuaris dels mateixos que actuïn amb prudència i que consultin les eventuals condicions legals que s’exposin en aquestes Webs. Així mateix, els Usuaris/es que remetin qualsevol tipus d’informació s’asseguraran que la mateixa sigui verídica i que no vulneri cap dret de terceres persones ni la legalitat vigent. Si vostè creu que qualsevol contingut o informació d’aquest Lloc vulnera un dret legítim o la legalitat vigent li estaríem molt agraïts que es posés en contacte amb nosaltres a través dels mitjans que consideri oportuns bé a la direcció de correu electrònic info@lampista-barcelona.info o en el següent número de telèfon 934104755 perquè puguem prendre les mesures oportunes.

MODIFICACIONS: 

David García Martínez es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

ENLLAÇOS: 

En el cas que en nom del domini es posessin en funcionament enllaços o hipervínculs que recaiguessin en altres llocs d’Internet David García Martínez no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas David García Martínez assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervínculs o altres llocs d’Internet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades. La usuària o l’usuari reconeix i accepta que David García Martínez no serà responsable de les pèrdues o danys en què la usuària o l’usuari pugui incórrer a conseqüència de la disponibilitat d’aquests llocs web o recursos externs, o a conseqüència de la credibilitat que atorgui a la exhaustivitat, precisió o existència de qualsevol tipus de publicitat, productes o altres materials oferts a través d’aquest lloc web o altres recursos.

QUEIXES I RECLAMACIONS

La teva satisfacció amb el servei prestat és la principal preocupació de David García Martínez. Per a això, posem a la teva disposició el formulari situat en “Contacte” o la possibilitat de dirigir-te a David García Martínez en la següent informació de contacte:

Direcció: C. de Prat de la Riba, 32, 08222 Terrassa, Barcelona Telèfon: 934104755

Direcció correu electrònic: info@lampista-barcelona.info Com funciona? Un cop que rebem la teva queixa o reclamació, podrem sol·licitar-te noves aclaracions en cas de necessitar-les. La teva reclamació es resoldrà, en tot cas, en el termini màxim de 15 dies hàbils i t’informarem de la resolució en el termini de 10 dies hàbils.

FULLES DE RECLAMACIONS

Existeixen fulles de reclamacions a disposició del consumidor. Per accedir a aquestes hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o contactant amb nosaltres en:

Direcció postal: C. de Prat de la Riba, 32, 08222 Terrassa, Barcelona Telèfon: 934104755

Tu podràs presentar la fulla de reclamació correctament omplerta a la següent direcció de correu electrònic: info@lampista-barcelona.info

632749441